dimecres, 15 d’octubre del 2014

Avui ha estat el primer dia que hem contactat amb aquests éssers vius! Aquí els tenim:


Cucs de farina

Primer de tot, hem construit el nou hàbitat on viuràn aquestes setmanes. En un terrari de plàstic hem posat farina, troçets de poma, pa ratllat i fulles seques.

Mentres estàvem preparant tot això ens han vingut un munt de preguntes al cap que hem intentat respondre a dialogant entre nosaltres i contrastant les nostres opinions. Tots els ésses vius ens alimentem de matèria orgànica?


El seu nou hàbitat


Un cop construït aquest nou hàbitat ens hem adonat que els cucs de farina han de viure amb molt poca llum. En quin moment del dia no poden tenir llum? Si no ténen llum créixen tant com la resta d'éssers vius?


Mosques de la fruita

Seguidament hem passat d'un pot a un altre les mosques per tal de poder-les observar millor. Ha estat un procés laboriós i hem perdut a més d'una pel camí. A cada pot hem hagut de posar-hi paper i hem banyat el tap de cotó dels potets amb alcohol.


Avui hem descobert moltes coses!!! Preparar el terreny d'aquests animalons ha estat una tasca entretinguda que ens ha obert a un món ple de preguntes i d'incertesa.


Seguirem investigant!


Aquí teniu el vídeo que hem realitzat de la primera experiència viscuda, esperem que us permeti plantejar-vos noves preguntes!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada